Gezocht: Staplek caravan, logeeradres, gastadres of (vakantie)woning

Het komt voor dat een tijdelijk gast- of logeeradres nodig is voor een rustperiode om de balans weer te vinden. Passend bij de situatie biedt u of jullie enkele dagen of weken stabiliteit | warme aandacht | christelijke identiteit | rust | slaap en eetgelegenheid. Een en ander is afhankelijk van de aanvrager.

Het kan ook zijn dan mensen weinig te besteden hebben en toch graag even eruit willen in een vakantiewoning. Gaat u op vakantie en staat uw woning leeg. Overweeg om iemand of een gezin op uw woning te laten passen, er gebruik van te laten maken. Dit kan o.a. via www.rameses.nl of via stichting kleine steun

Wat ook wel voorkomt is dat iemand eruit wilt, maar niet alleen durft. Wilt u mee als begeleider of maatje?

Heeft u een rustig grasveldje of terrein bij uw woning waar een caravan zou kunnen staan waar personen af en toe kunnen verblijven? Laat het ons weten!

Citaat uit ‘Vrouw vandaag’: Een gezond gezin naar Gods ontwerp mag een oase zijn. Niet alleen voor de gezinsleden, maar ook voor alle reizigers die het gezin ontmoeten. In een gezond gezin kun je gelaafd worden, op krachten komen, toegerust worden en je reis in de wereld vervolgen. … Het gezin is een schuilplaats voor hen die geen gezin hebben. God laat eenzamen in een huisgezin wonen – Ps 68:7. .. Wat mooi is het ook wanneer gezinnen niet alleen vriendschappen sluiten met andere gezinnen, maar juist ook met singles… Het gezin is een schuilplaats te midden van stormen in ons leven. Ziekte is een deel van het leven. Juist in tijden van ziekte mag het gezin een plaats zijn waar zielen verzorgd, vertroost en geholpen worden.

Ook twee eenpersoonswoningen in rustige omgeving gezocht voor permanente bewoning. Hoeft niet groot te zijn, wel bij voorkeur landelijk gelegen en de huurprijs onder de huursubsidiegrens. Eén omgeving Bunnik en één omgeving Vaassen.

Heeft u ruimte in uw huis en hart? Lijkt het u mooi om logeeradres voor uw naaste te zijn, gastopvang te bieden?
Of, wilt u mee mee als reismaatje?
Of, heeft u een woning voor permanente bewoning beschikbaar in genoemde omgeving?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.